Om oss

Vi är ett företag som bygger på traditioner av kvalitet, pålitlighet och expertis. Grundat för bara två år sedan, har vi snabbt etablerat oss som en ledande aktör inom bygg- och renoveringsbranschen i Degerfors och omkringliggande områden

Vår resa

I centrum för vår framgång står vår grundare och ledare, Robert. Med över 20 års erfarenhet i branschen, är Robert en av de mest erfarna och kompetenta byggmästarna i regionen. Hans resa började som en allsidig byggarbetare, och under de senaste fyra åren har han specialiserat sig som snickare. Hans djupa förståelse för byggprocessen och hans oöverträffade engagemang för kvalitet är kärnan i vår verksamhet.

RS Byggtjänster i Degerfors AB grundades för ungefär två år sedan som ett resultat av Roberts passion och önskan att erbjuda förstklassiga byggtjänster till samhället. Han insåg behovet av ett företag som inte bara levererar överlägsna resultat utan också värdesätter kundnöjdhet och pålitlighet.

Under dessa två år har vårt företag vuxit och utvecklats, tack vare våra dedikerade hantverkare och lojala kunder. Vi har blivit en pålitlig kraft inom byggsektorn i Degerfors och dess omgivningar, och vi strävar ständigt efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder.

Vår filosofi

Vår filosofi är enkel: Varje projekt är unikt och förtjänar individuell uppmärksamhet. Vi tror på att bygga varaktiga relationer med våra kunder genom att lyssna på deras behov och förväntningar. Detta tillvägagångssätt har hjälpt oss att leverera skräddarsydda lösningar som inte bara möter, utan överstiger våra kunders önskemål.

Vår expertis

Vår expertis täcker ett brett spektrum av byggtjänster. Oavsett om det är en omfattande renovering, köksinstallation, stenläggning, murning och putsning, takbyte, eller installation av solceller och fönsterbyte, har vi kunskapen och erfarenheten för att genomföra projektet med högsta möjliga standard.

Din framtid med oss

När du väljer RS Byggtjänster i Degerfors AB, väljer du en partner som är engagerad i att göra din vision till verklighet. Vi är redo att ta oss an ditt nästa byggprojekt med samma engagemang och professionalism som vi lagt in i alla våra tidigare arbeten. Oavsett omfattningen av ditt projekt, kan du lita på att vi levererar med precision och omsorg.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och bidra till att förverkliga dina byggdrömmar. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera ditt nästa projekt eller för att få mer information om våra tjänster. Din vision är vår passion, och vi är här för att göra den till en verklighet.

Kontakta oss Läs mer om våra tjänster