Referenser

På RS Byggtjänster i Degerfors AB har vi en gedigen erfarenhet av en rad olika bygg- och renoveringsprojekt. Här presenterar vi några exempel på arbeten vi utfört, som visar vår kapacitet och vårt kunnande inom olika områden i branschen.

Läs mer om våra tjänster

Snickeriarbete - Sköllersta, Treuddsvägen

I detta projekt ingick omfattande snickeriarbeten som täckte allt från uppbyggnaden av stommar, tak och fasader, till installation av fönster, dörrar och inomhusväggar. Vi utförde även läggning av parkettgolv och arbetade med innetak.

Huvudentrepranör: Bergström Bygg & Maskin AB 

Golvarbete och installation av solceller - Vretstorp, Skolgatan

Projektet omfattade förberedande markarbete med grus och utjämning, följt av installation av frigolit och armeringsnät. Vi avslutade med att montera solceller.

 

Huvudentrepranör: Bygg Part AB

Snickeri och inredningsarbete - Kvarvtorp, Kumla

Detta arbete innefattade byggnation av stommar, tak och fasader, samt installation av dörrar och fönster. Vi arbetade även med inredning av inomhusväggar, köksmontage, parkettläggning, lister och innetak.

Huvudentrepranör: Bergström Bygg & Maskin AB

Omfattande snickeri - Pålsboda, Trädgårdsgatan

I detta projekt hanterade vi snickeriarbeten för stommar, tak och fasader, samt installation av dörrar, fönster och inomhusväggar. Projektet inkluderade även parkettgolv, lister och innetak.

Huvudentrepranör: Bergström Bygg & Maskin AB

Snickeriarbete och Altanbyggnad - Östansjö, Krallgatan

Projektet bestod av byggnation av stommar, tak och fasader, installation av dörrar, fönster och innetak, samt konstruktion av inomhusväggar och en altan.

Huvudentrepranör: Bergström Bygg & Maskin AB

Köksrenovering och installation - Hallsberg, Nytorgsgatan

Vi genomförde en total köksrenovering, inklusive installation av ståldörrar och kakelarbete.

Beställare: Hallbo Bostadsstiftelse

Renoveringsprojekt - Degerfors, Ängebäcksvägen

Detta projekt omfattade en total renovering med byte av köksmöbler, golv och dörrar. Vi renoverade också ett helt badrum och utförde korrigeringar på en gammal stenmur samt befintliga markplattor.

Beställare: Privatperson

Låt oss förverkliga dina byggdrömmar

Är du redo att ta ditt byggprojekt till nästa nivå? Oavsett om du planerar en renovering, ett nybygge eller behöver professionella råd, är RS Byggtjänster i Degerfors AB här för att hjälpa dig. Med vår erfarenhet och expertis kan vi säkerställa att ditt projekt blir framgångsrikt och uppfyller alla dina förväntningar.

Vi värderar personlig service och skräddarsydda lösningar. Kontakta oss för att diskutera ditt projekt, få en offert eller bara prata igenom dina idéer och planer. Vårt team ser fram emot att arbeta med dig och göra dina visioner till verklighet.

Kontakta oss