Tjänster

Välkommen till RS Byggtjänster i Degerfors AB, din pålitliga partner för att förverkliga dina bygg- och renoveringsprojekt. Med årtionden av erfarenhet och ett dedikerat team av hantverkare är vi redo att göra din vision till verklighet.

Snickeri

Vår expertis inom snickeri sträcker sig från att bygga nya strukturer till att renovera befintliga. Vi tar hand om allt från stommar till tak, fasader, väggar, fönster och dörrar. Oavsett om du planerar en omfattande renovering eller behöver enkla reparationer, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att uppfylla dina behov.

Vill du veta mer om våra snickeritjänster? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation.

Kontakta oss

Köksmontage

Ett vackert kök är hjärtat av ditt hem. Vår professionella köksmontage omfattar allt från att installera helt nya kök till att byta ut köksluckor och förnya ytan. Vi anpassar varje projekt för att säkerställa att ditt kök blir funktionellt och estetiskt tilltalande.

Är det dags att förnya ditt kök? Kontakta oss för att diskutera dina köksvisioner.

Kontakta oss

Stenläggning

Vår stenläggningstjänst ger dina utomhusytor nytt liv och karakter. Vi arbetar med allt från markplattor till gatusten och kantsten, och vi tar hänsyn till din unika stil och önskemål. Resultatet är en vacker och funktionell utomhusmiljö som kommer att imponera.

Vill du förvandla dina utomhusytor? Kontakta oss för att diskutera stenläggningsprojekt.

Kontakta oss

Mura & Putsa

Vi är specialiserade på murning och putsning, och våra tjänster omfattar allt från att förbättra källarväggar till att skapa helt nya väggkonstruktioner. Oavsett om du vill förstärka din fastighets struktur eller förnya dess utseende, är vi här för att hjälpa dig.

Har du projekt som involverar väggar eller murar? Kontakta oss för att diskutera dina behov.

Kontakta oss

Takbyte

Vårt takbyte erbjuder hållbarhet och estetik i ett. Vi använder högkvalitativa material och expertkunskap för att säkerställa att ditt hem är skyddat och ser fantastiskt ut. Oavsett om du behöver reparera ett skadat tak eller helt enkelt vill förnya ditt hem, är våra takbytetjänster det perfekta valet.

Behöver du takbytetjänster? Kontakta oss för en takinspektion och offert.

Kontakta oss

Montering av Solceller

Vår professionella solcellsmontering är din väg mot en mer miljövänlig framtid. Vi optimerar din fastighets energieffektivitet med skräddarsydda solcellsinstallationer. Genom att använda solens kraft kan du minska din energiförbrukning och spara pengar samtidigt som du bidrar till en renare planet.

Vill du göra skillnad med solenergi? Kontakta oss för solcellsinstallationsrådgivning.

Kontakta oss

Fönsterbyte

Förnya utseendet och öka isoleringen i ditt hem med vårt skräddarsydda fönsterbyte. Vi anpassar våra lösningar för att passa din stil och förbättra din fastighets energieffektivitet. Med nya fönster kan du förbättra komforten och minska dina energikostnader.

Är det dags att byta fönster? Kontakta oss för att diskutera dina fönsterförnyelseplaner.

Kontakta oss

Välj kvalitet och professionalism för ditt nästa byggprojekt

När du väljer RS Byggtjänster i Degerfors AB, väljer du kvalitet, expertis och professionalism. Vi är redo att ta hand om ditt nästa byggprojekt. Om någon av våra tjänster intresserar dig eller om du vill ha mer information, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina byggdrömmar.